My Flame Lifestyle

My Flame Lifestyle

Zoals jullie misschien al hebben gemerkt staan er de laatste tijd meer en leuke producten op de website. Deze leuke producten zoals geurstokjes, geurkaarsen, sojakaarsen en geurhangers hebben een heerlijke geur en zien er leuk uit in ieder plekje in huis. Ook erg leuk om deze producten als cadeau te geven.

Hoe ben ik bij My Flame lifestyle gekomen?

Ik kwam deze producten op het internet tegen en de leuke glaasjes met geurkaarsen en de leuke flesjes van de geurstokjes spraken mij gelijk aan, en het is nog biologisch ook! Ik heb een mail gestuurd naar Fem en Fiet, de oprichters van My Flame Lifestyle, en ik kreeg groen licht om de spullen te mogen verkopen! Toen had ik de geuren helemaal nog niet geroken, dus het was extra spannend toen de bestelling binnen kwam.
Na een paar dagen kwam de bestelling binnen en toen was ik helemaal verkocht, wat een heerlijke geuren en leuke producten allemaal.
Zo langzamerhand komen er meer producten op de website www.wellnessandcare.nl  en ik hoop dat jullie ze ook leuk vinden.

Amnesty International

Wat ook een heel mooi gebaar is van Fem en Fiet dat ze speciaal kaarsen hebben ontworpen voor Amnesty International. En van de opbrengst van deze kaarsen gaat 10% naar dit goede doel.
Het is bij Amnesty International begonnen bij het strijden van politieke gevangen maar inmiddels zijn ze al ruim 50 jaar verder en is dit goede doel uitgebreid tot een grote wereldwijde organisatie waarin ze strijden voor een vrije meningsuiting en een wereld waarin iedereen gelijke rechten heeft en een leven in vrijheid. Een voorbeeld van de kaarsen voor Amnesty International zijn:

sojakaars hoop amnesty international green teasojakaars amnesty international lief white

 

Bij deze wil ik Fem en Fien bedanken voor de leuke producten en samenwerking.
Dat wij nog maar lang van alle leuke producten van My Flame Lifestyle mogen genieten!

Verzenden

Levertijd: Binnen 1 of 2 werkdagen.

Verzendkosten binnen Nederland zijn €4,95.
Bij bestellingen boven €25,- zijn de bezorgkosten GRATIS!!

Veilig betalen

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2018 - 2024 Wellness and Care | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel