Sorteer op

Ladies Night 2019 bij van der Linden Groep

Bij van der Linden Groep in Waddinxveen werd er op 13 maart 2019 een ladies night georganiseerd. 
Nu zag ik dit pas 2 weken van te voren, maar ik heb toch nog even en mail gestuurd naar de organisatie met de vraag of ze voor mij nog een plekje vrij hadden. Tot mijn verbazing was er nog een plekje vrij en ik mocht komen met de spullen van Wellness and Care!

Het was zo ver, 13 maart. Ik ben wat eerder weg gegaan van mijn werk om de laatste dingen voor de ladies night voor te bereiden. 
Ik reed naar huis en wat was het een rot weer. Ik dacht meteen dat een hoop mensen door het weer vast thuis zouden blijven. 
De auto was volgepakt en ik heb mijn schoonmoeder opgehaald. Ze wilde mij gelukkig komen helpen de hele avond. Dit was voor mij namelijk de eerste ladies night, dus best een beetje spannend. 

Eenmaal in Waddinxveen kregen we te horen dat we een plekje hadden in de showroom van Fase autobedrijven Kia in Waddinxveen
We zijn naar binnen gelopen en er stonden allemaal leuke kraampjes met kleding, tassen, make-up, houten spulletjes, en nog veel meer. 
Ondertussen nog even naar de buren gelopen en daar stond het ook vol met leuke kraampjes. 
De avond was goed verzorgd, we hebben een lekker broodje kroket en een broodje knakworst op.

Om zeven uur begon het en de mensen kwamen langzaam binnen en wat een gezellig avond is het geworden! Ze kwamen langs met bittergarnituur, het was lekker druk ondanks het slechte weer en alle dames kregen een leuke goodie bag mee naar huis.

Ik heb een paar geurkaarsjes aangestoken, de geurstokjes opengemaakt en neergezet zodat iedereen ze kon ruiken en we kregen veel complimenten of onze tafel.
Al met al een gezellige en geslaagde avond.

Ik wil de organisatie bedanken voor de goede organisatie en op de volgende ladies night!

Afbeelding kan het volgende bevatten: 1 persoon, glimlachtGeen fotobeschrijving beschikbaar.

Verzenden

Levertijd: Binnen 1 of 2 werkdagen.

Verzendkosten binnen Nederland zijn €4,95.
Bij bestellingen boven €25,- zijn de bezorgkosten GRATIS!!

Veilig betalen

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2018 - 2024 Wellness and Care | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel